Visiar HealthCare

Samen zorgprocessen optimaliseren & digitaliseren

Benieuwd naar onze diensten?

Partner in zorginnovatie, digitalisering en eHealth toepassingen

Samen zorgprocessen digitaliseren, zodat de juiste zorg, op de juiste plek en op het juiste moment wordt geboden.  

Visiar HealthCare digitaliseert zorgprocessen samen met zorgprofessionals, waarbij de patiënt centraal staat.

Wij leveren consultancy, projectleiding, beheer en personeelsbemiddeling op het snijvlak van zorg-ICT. Vanuit Visiar HealthCare hebben we verstand van EPD’s, ECD’s, eHealth-toepassingen en Zorgplatformen. De consultants van Visiar HealthCare helpen je de verbinding te maken tussen jouw zorginstelling, zorgspecifieke processen en de technologische mogelijkheden. Doordat je de patiënten, verwijzers en zorgaanbieders beter met elkaar verbindt ontstaat er een betere samenwerking tussen zorgprofessionals, zodat de patiënt de best mogelijk zorg kan ontvangen.

Voor werkzoekenden:
Ben jij werkzaam in de zorg-ICT sector of wil je dat graag zijn? Bij Visiar HealthCare staat jouw talent centraal. Wij ondersteunen en coachen je om meer uit jezelf te halen, zodat je duurzaam gaat groeien.

Neem contact op

Wat anderen zeggen

"Arijan heeft veel ervaring binnen de zorg-ICT sector, weet mogelijkheden te herkennen en deze te koppelen aan geschikte kandidaten. In de begeleiding stelt Arijan zich op als coach, waarbij een duurzame relatie met de kandidaat centraal straat."

Jeroen KlusenerZorginkoper bij Zilveren Kruis

Onze partners