De zorg verbeteren is een flinke puzzel. 
Gelukkig ben jij daar goed in.  

 

Jouw hulp kunnen we goed gebruiken?
De zorg heeft professionals nodig met zowel verstand van technologie als kennis van de zorgsector. Die meedenken, vooruitdenken, oplossen en af en toe vervelende vragen stellen. Die begrijpen dat je alleen iets kunt bereiken door het samen te doen en verschillende inzichten te combineren. Met maar één doel: mensen de best mogelijke zorg te geven. Herkenbaar? Dan willen we je graag bij ons team. 

 

Help mee de zorg te verbeteren
Er is genoeg te doen in de zorg. De belangrijkste uitdaging: ervoor zorgen dat zorgverleners meer tijd krijgen om hun vak uit te oefenen. Die tijd staat flink onder druk door alle randzaken waarmee ze te maken hebben. Aan jou de taak om ruimte te maken. Door meer uit technologie te halen, door kritisch te kijken naar processen en deze te verbeteren.  

Joeri Kerssies over werken bij Visiar:

Solliciteren bij Visiar?
Er is genoeg werk bij Visiar. Welke functie of opdracht bij jou past? Daar komen we maar op één manier achter: door kennis te maken. Stuur je cv, dan maken we snel een afspraak. 

“Luuk’s adembenemende redding in het Antwerpse ziekenhuis”

Lees het hele verhaal hier

“Yvonne’s opmerkelijke verrassing in het Antoni van Leeuwenhoek Ziekenhuis”

Lees het hele verhaal hier
test

Team
Bij Visiar HealthCare zijn we trots op ons team van gedreven en ervaren zorg-ICT consultants. Samen streven we naar het realiseren van verbindingen die de zorg verbeteren. Als experts in zorg-ICT bieden we consultancy, projectleiding, beheer en personeelsbemiddeling aan. Hierdoor zetten we de nieuwste technologieën op het gebied van EPD’s, ECD’s, eHealth-toepassingen en zorgplatformen in voor een betere samenwerking tussen zorgprofessionals, waardoor de patiënten de best mogelijke zorg krijgen.

Meer over...

Arijan Krasniqi
Founder

Meer over...

Joeri Kerssies
Sr. Healthcare Consultant

Meer over

Mirte Lammers
Sr. Healthcare Consultant

Meer over...

Guido Schulte Fischedick
Sr. Healthcare Consultant

Meer over..

Luuk ....

Luuk Ederveen
Software Consultant

test

Meer over...

test 1

Ivonne Heideman
Sr. Healtcare Consultant

Meer over...

Sebastiaan de Haan
Sr. Healthcare Consultant

Meer over...

Bob de Zoete
Jr. Healthcare Consultant